Team Altrecht

Teams Altrecht - Inclusief en Collectief

Een samenleving waarin iedereen meedoet en meetelt. Dat is waar wij als Altrecht voor gaan! Inclusie en destimatisering vinden we dan ook heel belangrijk en dus doen we alweer voor de 12e keer mee aan Socialrun.

Net als voorgaande jaren doen we dat met twee teams. Dubbele inzet, dubbel plezier. De komende periode zullen we met elkaar verschillende inzamelacties organiseren, om zoveel mogelijk donaties in te zamelen voor sociale inclusie.

En oh wat hebben we - zelfs na de herfstige editie van 2022 - weer zin om een weekend in beweging te komen voor dit belangrijke doel! En daar zullen we vast weer veel meemaken. Dus...: Op naar een weekend kilometers vreten door prachtige omgevingen, lopend, fietsend, chaufferend, ondersteunend of masserend. Op naar een weekend in de aura's en zweetgeuren van je teamleden, want niets schept zo snel een band als dat. Op naar een weekend vol muziek, toeters, aanmoedigingen, lachen, zuignap-behandelingen, hazenslaapjes en hier en daar een vermoeidheids-traan. Op naar een weekend met goede zorgen en lekkernijen op de gastvrije basecamps. Op naar een weekend inclusie-creëren-we-samen. Op naar een weekend #meedoeniswinnen!

En zo'n geweldig doel steunen voor zo'n bevlogen team; wie wil dat nou niet? Alle donaties zijn enorm welkom en komen heel goed terecht. Dankjulliewel!

100
30/09/2023
19:49

Anonymous

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.