Team De Forensische Zorgspecialisten

Team De Forensische Zorgspecialisten doet mee aan Socialrun 2023!

( Chosen by team captain: 🏃‍♀️ 🏃‍♂️Loper )

Steun jij ons om ons prachtige doelbedrag te behalen? Ook dit jaar doen wij weer mee met de Socialrun, dé actieve en sportieve evenementweek voor een inclusievere samenleving.

Waarom doen wij mee?

Wij doen mee omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen met een psychische aandoening of kwetsbaarheid op een passende manier mee kan doen aan de samenleving. Het doel van De Forensische Zorgspecialisten is mensen die forensische zorg nodig hebben te laten terugkeren in de maatschappij. Op een manier die veilig is voor iedereen.

De Socialrun is het uitgelezen evenement om te laten zien dat wij staan voor een inclusieve samenlevering. En we hebben jouw hulp nodig!

Wat doen we tijdens deze week?

Tijdens deze week, van maandag 11 tot en met zondag 17 september 2023, organiseren wij binnen onze organisatie verschillende activiteiten. Van maandag t/m vrijdag is binnen De Forensische Zorgspecialisten de inclusieweek. Er staan verschillende activiteiten op de planning op onze eigen locaties, voor medewerkers en patiënten. Van vrijdag t/m zondag vindt het sportieve hoogtepunt plaats: een estafetteloop van maar liefst 555 kilometer!

Hoe steun je ons?

Klik op de blauwe button met de tekst ‘doneer nu’.

  • Bepaal zelf het bedrag
  • Eenvoudig en snel betalen met iDeal
  • 100% van opbrengsten gaan naar stichting Socialrun
  • Ook als organisatie een donatie mogelijk

Bedankt dat je ons steunt!

 

 

 

25
28/09/2023
15:21

Anonymous

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.