Team Ethics Filmservice

Wij doen mee!

( Chosen by team captain: 🗺 Ondersteuner )

Wij zijn ervan overtuigd dat je middels het bekijken en bespreken van goede documentairefilms meer inzicht kunt krijgen in maatschappelijke en ethische vraagstukken. Dat het bijdraagt aan je ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. We bieden een kritische selectie van films en ondersteunend materiaal voor training en deskundigheidsbevordering. Bovendien is het mogelijk om via ons platform online besprekingen te faciliteren in een eigen omgeving. Zelfs de filmmakers kun je hierin betrekken. We zijn een sociale onderneming op het snijvlak van cultuur, maatschappij en educatie

De Socialrun
Het is de eerste keer dat we meedoen aan de Socialrun! Super spannend. We zijn zelf nog maar een kleine organisatie, die nog niet zo lang bestaat, daarom hebben we veel enthousiaste mensen in onze omgeving betrokken om samen team Ethics Filmservice te vormen. De missie van de Socialrun is ook onze missie. Dat zie je eigenlijk wel terug in alle films die op ons platform staan. Naast Ethics Filmservice zijn ook FilmMoment en stichting Social Film actief betrokken bij onze missie.

10
18/09/2023
23:54

Marlies

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.