Team Novadic-Kentron Nieuwe Kansen

Team Novadic-Kentron Nieuwe Kansen

Letterlijk en figuurlijk in beweging komen voor een inclusieve samenleving: dat doen we tijdens de Socialrun! (ex-)Cliënten, ervaringswerkers, naasten, behandelaren: samen vormen we één team en gaan we de strijd aan met stigma’s rondom psychische problemen en verslaving.

“Wij lopen ons hele leven lang tegen stigma’s aan,” zei één van onze ervaringsdeskundigen laatst heel treffend. “Ook al ben je tien jaar clean, je blijft altijd die ex-verslaafde.” Je kunt je vast wel voorstellen dat deze stigma’s niet bevorderlijk zijn voor het herstel, in tegendeel zelfs. Destigmatisering is daarom een belangrijk speerpunt van Novadic-Kentron. We willen vooroordelen uit de weg ruimen en taboes bespreekbaar maken. Zodat mensen met een verslaving of andere psychische kwetsbaarheden gewoon mee kunnen doen in de maatschappij en open kunnen zijn over hun kwetsbaarheden zonder bang te hoeven zijn voor vooroordelen of discriminatie. Wij staan dan ook volledig achter de missie van Stichting Socialrun en gaan vol enthousiasme de loop aan!

DONATIE
Het doel is niet alleen het afleggen van die 555 kilometer, maar ook het ophalen van zoveel mogelijk donaties. Dankzij jouw donatie maak je het mogelijk dat wij niet alleen dit jaar, maar ook de vele jaren die nog gaan volgen mee kunnen doen aan de Socialrun. Ook krijgen wij, dankzij jouw donatie, de kans om nog veel meer te doen aan destigmatisering en herstelondersteunende activiteiten. We hebben jouw steun dus hard nodig! Je kunt ons helpen door een bedrag over te maken naar NL20 INGB 0685 8088 66 ten name van Novadic-Kentron onder vermelding van Socialrun. En om het nog makkelijker te maken: scan deze QR-code en je kunt je bijdrage direct overmaken.


MEER DAN GELD ALLEEN
Wil je ons op een andere manier steunen, bijvoorbeeld met eten, drinken of andere materialen die we misschien nodig hebben tijdens de Socialrun? Of heb je een ander goed idee? Ook dat is erg welkom. Mail dan naar communicatie@novadic-kentron.nl.

Hartelijk dank voor de steun!

5
17/09/2023
10:39

Jacqueline

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.