Team WIJ 3.0

Team WIJ 3.0 loopt de Socialrun 2023

Team WIJ 3.0 is dit jaar wéér van de partij bij Socialrun 2023. Tussen vrijdag 15 september en zondag 17 september lopen we 555 km door Nederland om aandacht te vragen voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen kan meedoen. Want: meedoen is winnen. Wij gaan ons met het hele team inzetten om de finish te halen, jij kunt ons en daarmee Socialrun ondersteunen met een donatie.

 

Voor een inclusieve samenleving

WIJ 3.0 doet mee om aandacht te vragen voor psychische kwetsbaarheid. Iedereen heeft het talent om bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Daar komen wij letterlijk voor in beweging. Met onze deelname ondersteunen we het belangrijke werk van Socialrun. Deze stichting staat voor openheid over psychische aandoeningen, voor een samenleving waarin iedereen meedoet.

 

Doe mee en help met een donatie

Jij kunt ons helpen door te doneren via onze Socialrun-teampagina. Met de opbrengst financiert Stichting Socialrun allerlei projecten die een positieve bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving. Daar lopen wij voor! 

 

25
24/09/2023
15:07

Anonymous

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.