Team Zilveren Kruis & Friends

Team Zilveren Kruis & Friends

Van doorgewinterde hardlopers tot de nét iets te optimistische amateurs, van boomers tot aan guppies die het vruchtwater nog achter oren hebben zitten. De roddels zijn waar; Zilveren Kruis neemt ook dit jaar weer deel aan de Social Run! Hoewel we na herhaaldelijke deelname allicht lijken op een geoliede machine, zijn we eigenlijk niets meer dan een ongeregeld zooitje. Een zooitje ongeregeld met een kraakhelder doel: het mentale welzijn wederom onder de aandacht brengen.

‘De Socialrun wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor mensen met psychische kwetsbaarheden en om het stigma rondom psychische aandoeningen te verminderen. Daarnaast heeft de Socialrun als doel om geld in te zamelen voor projecten die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met psychische kwetsbaarheden.’

Wij gaan ons het snot voor de ogen rennen, de blaren op onze billen fietsen, het eelt op onze handen koken, de longen uit ons lijf schreeuwen. We zingen, feesten, oreren, slapen (haha, echt niet), lachen en brullen. Én dat doen we met plezier. Van jou vragen we om dat spaarvarken ondersteboven te keren, je zakken leeg te schudden en je vakantiegeld over te boeken. Sponsor ons en wees onderdeel van dit prachtige team.

- Als verzekeraar verzekeren we je van één ding: we will make it count!

10
07/06/2023
22:51

Sandra

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.