Deelnemen

Meedoen is winnen met de Socialrun!

Een simpel gesprek kan al een wereld van verschil maken. Laten we samen de dialoog aangaan en zo de verandering in gang zetten.
Door bewustwording en begrip te vergroten, kunnen we als samenleving beter voor elkaar klaarstaan. We weten allemaal dat het delen van je kwetsbaarheid een krachtig effect heeft op je welzijn. De last en eenzaamheid worden lichter als je open durft te zijn over je eigen ervaringen. Jouw openheid creëert een omgeving waarin anderen zich gesteund voelen om ook hun verhaal te delen. 

Ik doe mee!


Wat kun jij doen?

Als deelnemer aan de Socialrun krijg je niet alleen de kans om deel te nemen aan een sportief en sociaal evenement, maar ook om de missie van de Socialrun te verspreiden. Het is meer dan alleen een sportieve uitdaging; het is een unieke ervaring. Het saamhorigheidsgevoel onder de deelnemers en vrijwilligers is ongekend. Maanden van voorbereiding, training, en het ophalen van donaties leiden tot onvergetelijke prestaties en voldoening.

 

Jouw persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme kunnen anderen inspireren om het gesprek over psychische kwetsbaarheden aan te gaan. Jij hebt de kracht om positieve verandering te brengen in levens van mensen die worstelen met hun mentale gezondheid. Samen bouwen we aan een inclusieve samenleving waarin we openlijk praten over psychische kwetsbaarheden, elkaar ondersteunen en begrijpen. Doe mee en maak het verschil! 


Door het gesprek aan te gaan, brengen we een verandering teweeg. We vergroten het bewustzijn en begrip, zodat we als samenleving beter in staat zijn om elkaar te ondersteunen en te begrijpen. 

Het is algemeen bekend dat het delen van je kwetsbaarheid een enorme impact kan hebben op hoe je je voelt. Het gevoel van last en eenzaamheid wordt vaak verzwaard als je jouw kwetsbaarheid niet kunt delen. Door open te zijn over je eigen ervaringen creëer je een omgeving waarin anderen zich gesteund voelen en zich ook durven uit te spreken. 

 

De volgende Socialrun vindt plaats van 20  t/m 22 september 2024


Schrijf je team in