Inschrijfgeld en teamkosten

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur vol teambuilding en sportieve uitdagingen? Schrijf je dan in voor de Socialrun 2024 en maak deel uit van het mooiste evenement voor het goede doel in Nederland!

Inschrijfgeld per team

Ja, er zijn kosten verbonden aan deelname, maar geloof ons, het is het allemaal waard.
Het inschrijfgeld is €1500,- per team en wordt volledig gebruikt om het evenement te organiseren en ervoor te zorgen dat jij en je teamgenoten een geweldige tijd hebben. Denk hierbij aan de start- en finishlocaties, sanitair, verkeersregelaars, vergunningen, beveiliging, EHBO, communicatie en meer.

En ja, als team moet je zelf voor alles zorgen, van voeding tot slaapplekken. Maar dat is juist wat deze ervaring zo uniek maakt! Door samen te werken en creatief te zijn kun je de kosten laag houden en toch een geweldige tijd hebben. Je kunt vast sponsors vinden die jullie delname steunen en willen sponsoren. 

Sponsors zoeken én vinden

Sommige teams zijn hier zo bedreven in geworden dat ze sponsoren en partners hebben gevonden die hen voorzien van voeding, busjes, kleding en benzine. Maar zelfs als je geen ervaring hebt met het vinden van sponsoren, kun je nog steeds succesvol zijn. Het kan zo simpel zijn als het lief vragen aan je plaatselijke supermarkt om wat groente en fruit te sponsoren.

En als je als organisatie meedoet, kun je de Raad van Bestuur, het management en/of de directie vragen om jullie te steunen. Ook leveranciers zijn vaak welwillend in het sponsoren van materiaal. En vergeet niet om je netwerk aan te spreken en te kijken wie je kan helpen met het lenen van een camper of andere middelen die je nodig hebt.

Dus wees creatief, er zijn talloze manieren om geld en middelen te verzamelen, en wie weet ontdek je nieuwe manieren om samen te werken en nieuwe vrienden te maken tijdens deze fantastische ervaring. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak van de Socialrun 2024 een onvergetelijk succes!