Bram Tempelaar

Samen voor mentale gezondheid

( 👟 Loper | Member of team: Accare team 1 en 2 )

De Social Run, een estafetteloop die niet alleen mijn fysieke uithoudingsvermogen op de proef stelt, maar ook een dieper doel dient: het bevorderen van openheid en begrip rondom psychische gezondheid. De Social Run is meer dan alleen een sportevenement; het is een beweging die streeft naar een inclusieve samenleving waarin psychische kwetsbaarheid geen barrière vormt voor persoonlijke of professionele groei. Elk jaar brengt dit evenement mensen samen om bewustzijn te verhogen en stigma's te doorbreken.

Ik ben persoonlijk geraakt door het doel van de Social Run, omdat ik geloof dat iedereen, ongeacht zijn of haar psychische staat, recht heeft op respect, begrip en gelijke kansen. Door mee te lopen, wil ik een verschil maken en bijdragen aan een wereld waarin praten over en omgaan met psychische problemen net zo normaal is als de zorg voor onze fysieke gezondheid.

Daarom vraag ik jou om een bijdrage te leveren door mijn deelname aan de Social Run te sponsoren!

Activity: 👟 Loper
25
29/04/2024
11:02

Denise

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Stichting Socialrun is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bespreekbaar maken van psychische problemen en het verminderen van het stigma dat hier vaak mee gepaard gaat. Dit doen we o.a. door middel van het organiseren van de jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 20 t/m 22 september 2024.