Kevin Rinkes

Kevin Rinkes

( 🏃‍♀️ 🏃‍♂️Loper | Member of team: Team GGz Breburg )

Van betekenis kunnen zijn en erbij horen, sociale inclusie is essentieel voor kwaliteit van leven. Daarom sta ik achter de Social Run en hoe ze aan sociale inclusie werken.

Activity: 🏃‍♀️ 🏃‍♂️Loper
20
13/09/2023
20:05

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
18/08/2023 | 17:44

Deelname aan de Social Run:

Al een aantal jaren heb ik zitten overwegen om mee te lopen aan de Social Run. Door studie heb ik dit afgelopen jaren afgehouden, maar nu ik afgestudeerd ben als Social Worker vond ik dit het juiste moment om deel te gaan nemen.Sociale inclusie is in mijn ogen de sleutel tot herstel en een betekenisvol leven. Gezien worden als volwaardig persoon en samen vooral samen dingen gaan doen. Helaas is dit nog niet vanzelfsprekend.In mijn eigen doorleefde ervaring met mijn psychische kwetsbaarheden heb ik zelf ook regelmatig niet mee kunnen doen, en maak ik dit tot heden nog wel eens mee. Het erbij willen horen, maar niet mee kunnen doen is een vreselijk gevoel. Dit is een van mijn beweegredenen waarom ik ooit had besloten om ervaringsdeskundige en te worden.Tijdens mijn werk als ervaringsdeskundige heb ik de Hondenvrienden opgezet. Hierbij komen wij wekelijks samen om de honden van baasjes uit de wijk te trainen, zie video:(Social Run | Honden Vrienden - YouTube).Dankzij de Social Run hebben wij vorig jaar subsidie mogen ontvangen om de Hondenvrienden uit te breiden en het hierdoor een groter succes te mogen maken.Na dit zelf ervaren te mogen hebben, weet ik hoe fijn het is om gesteund te worden en je idee tot realiteit te kunnen brengen. Ik heb besloten om mee te rennen aan de Social Run omdat zoveel goede initiatieven het verdienen om gesteund te worden.

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.