Nick Vredenbregt

Loper of chauffeur, ieder teamlid heeft het zelfde doel voor ogen.

( 🚐 Chauffeur | Member of team: Runningteam Dimence - Mediant )

Iedere Nederlander krijgt er vroeg of laat mee te maken. Of het nu jezelf betreft, familie of vrienden. Vroeg of laat worden wij geconfronteerd met mensen met geestelijke problemen. Ieder steentje welke ik kan bijdrage, is er één om tot een oplossing of verlichting te komen van patient of zorgmedewerkers.

Al enige jaren ben ik teamlid bij dit team van mensen met een warm hart voor de Ggz. Of dat nu als loper, ondersteuner of chauffeur is, dat maakt niets uit. Sommige van ons werken in de zorg, andere hebben ervaring met de zorg. Dat bindt ons om ruim 48 uur in touw te zijn voor de Ggz. U kunt ons helpen met een donatie. Dank u wel.

Activity: 🚐 Chauffeur

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Stichting Socialrun is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bespreekbaar maken van psychische problemen en het verminderen van het stigma dat hier vaak mee gepaard gaat. Dit doen we o.a. door middel van het organiseren van de jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 20 t/m 22 september 2024.