Meer over de Socialrun

Even terugblikken

Wat kijken we met een ongelooflijk fijn gevoel terug naar de 11e editie van de Socialrun waar 42 teams aan de start stonden op het Far East terrein in Soesterberg. 
Een editie waar de teams naast wat zonnestralen ook veel wind en regen doorstonden, en allemaal trots en voldaan over de finish kwamen, waar we met elkaar een mooi feestje konden vieren. 

We bedanken alle, deelnemers, vrijwilligers, donateurs, sponsoren, ambassadeurs en supporters voor hun inzet en betrokkenheid. #meedoeniswinnen

Bekijk hier de foto's van Socialrun 2022

 

Waarom organiseren we de Socialrun?

1 op de 5 Nederlanders heeft op dit moment last van een psychische aandoening. 4 op de 10 Nederlanders in zijn of haar leven. (Nemesis 2)

De Socialrun wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor mensen met psychische kwetsbaarheden en om het stigma rondom psychische aandoeningen te verminderen. Daarnaast heeft de Socialrun als doel om geld in te zamelen voor projecten die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met psychische kwetsbaarheden.

Door deel te nemen aan de Socialrun, ondersteun je dus niet alleen het goede doel, maar draag je ook bij aan het creëren van meer begrip en openheid over psychische aandoeningen. Door het evenement in teamverband te organiseren en mensen met en zonder psychische kwetsbaarheid in gelijkwaardigheid te laten deelnemen, wordt het belang van inclusie en diversiteit benadrukt.

Kortom, de Socialrun is een belangrijk evenement dat bijdraagt aan het bevorderen van mentale gezondheid en het verminderen van het stigma rondom psychische aandoeningen.

 

Steun een team

 

Waar wordt de opbrengst van de Socialrun aan besteed?

Met jouw sponsorgeld kunnen we projecten realiseren die deze missie ondersteunen, zoals het organiseren van activiteiten en evenementen waarbij openheid en begrip centraal staan, of het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal om het bewustzijn rondom psychische gezondheid te vergroten.

Bekijk de projecten die we steunen

 

Steun de Socialrun als bedrijf

Stichting Socialrun maakt geen gebruik van subsidies en fondsen.
Dankzij sponsoring en donaties kan stichting Socialrun haar missie verwezenlijken. 100% van de donaties komt ten goede aan de organisatie van de jaarlijkse Socialrun en de kleinere side-events gedurende het jaar.
Wil jij onze missie steunen met een financiële bijdrage? Dat kan hier of neem contact met ons op via info@socialrun.nl