Socialrun editie 2023

Socialrun 2023

Meedoen is winnen! Ook in september 2023 zetten diverse teams hun beste beentje voor om aandacht te vragen voor inclusie.Van vrijdag 15 t/m 17 september vindt de Socialrun plaats, een non-stop estaffeteloop van 555 km in 48 uur.
We starten en finishen op het Far East defensie Terrein in Soesterberg, met aansluitend tijdens de finish het Te Gek?! Festival.

 

Doel van de Socialrun

De Socialrun wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor mensen met psychische kwetsbaarheden en om het stigma rondom psychische aandoeningen te verminderen. 1 op de 5 Nederlanders heeft op dit moment last van een psychische aandoening. 4 op de 10 Nederlanders in zijn of haar leven.

Naast aandacht zamelen de teams geld in voor projecten die bijdragen aan dit doel.

 

Meedoen is winnen

Socialrun is een uniek evenement waar teams met minimaal 8 hardlopers, 4 fietsers en vele ondersteuners een route van 555km door Nederland afleggen om aandacht te vragen voor sociale inclusie van mensen met psychische kwetsbaarheden.

 

 

Team

In elk team zijn er verschillende rollen. Wist je dat 2/3 van de mensen uit het team niet gaat hardlopen? Zo kan iedereen een steentje bijdragen.

 

 

Terugblik naar eerdere edities van de Socialrun

Socialrun 2022

Socialrun 2021