De Forensische Zorgspecialisten

We zijn erbij, derde jaar op rij!

( Chosen by team captain: 👟 Loper )

We need you! Help ons ons doel van € 2.750 te bereiken voor de Socialrun. Dit jaar nemen we voor de derde keer deel aan de Socialrun om een inclusievere samenleving te bevorderen.

Waarom doen we mee?

Omdat we vastberaden zijn om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht hun psychische aandoening of kwetsbaarheid kan deelnemen aan de maatschappij. Bij De Forensische Zorgspecialisten is ons doel duidelijk: we streven ernaar mensen die forensische zorg nodig hebben uiteindelijk veilig te laten terugkeren naar de samenleving.

De Socialrun biedt ons de perfecte gelegenheid om te laten zien dat wij voor een inclusieve samenleving staan. En we hebben jouw hulp nodig om dit te halen!

Wat staat er op de planning tijdens deze week?

Van maandag 16 tot en met zondag 22 september 2024 organiseren we diverse activiteiten binnen onze organisatie. Van maandag tot en met vrijdag is er een inclusieweek binnen De Forensische Zorgspecialisten. Dan houden we verschillende activiteiten op onze eigen locaties, bedoeld voor zowel medewerkers als patiënten. Vervolgens, van vrijdag tot en met zondag, is het sportieve hoogtepunt: een estafetteloop van maar liefst 555 kilometer!

Volg ons op social media

Net als de vorige jaren houden we je via social media uitgebreid op de hoogte. Volg de kanalen van De Forensische Zorgspecialisten, de Van der Hoeven Kliniek en de Waag en mis niks! 

Hoe steun je ons?

Klik simpelweg op de rode knop met de tekst 'doneer nu'. Daar kun je zelf het bedrag bepalen en makkelijk en snel betalen via iDeal. De volledige opbrengst van jouw donatie gaat rechtstreeks naar de stichting Socialrun. Ook organisaties kunnen een donatie doen.

Bedankt voor jouw steun!

 

20
18/05/2024
14:00

Anonymous

View all

Stichting Socialrun is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bespreekbaar maken van psychische problemen en het verminderen van het stigma dat hier vaak mee gepaard gaat. Dit doen we o.a. door middel van het organiseren van de jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 20 t/m 22 september 2024.