De Tussenvoorziening

De Tussenvoorziening Take-Two!

( Chosen by team captain: 👟 Loper )

De Tussenvoorziening Take-Two! We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Tussenvoorziening voor de tweede keer meedoet aan dit fantastische evenement. Na het succes van onze eerste deelname, zijn we terug met nog meer vastberadenheid en passie om een verschil te maken.

Bij De Tussenvoorziening komen we in actie voor mensen in Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Of het nu gaat om mensen zonder dak boven hun hoofd, zij die een steuntje in de rug nodig hebben, of degenen wiens schulden zich blijven opstapelen, wij doen wat nodig is om hen sterker verder te helpen.

De Socialrun is meer dan zomaar een estafetteloop; het is een krachtig statement voor inclusie in de samenleving. Door deel te nemen aan de Socialrun, willen wij een bijdrage leveren aan het bestrijden van vooroordelen en stigma rondom psychische aandoeningen. Samen zetten we ons in voor een wereld waarin iedereen gelijke kansen krijgt en waarin niemand wordt buitengesloten.

Gedurende dit weekend zullen we maar liefst 555 km afleggen, een uitdaging die ons fysiek en mentaal zal testen. Maar we zullen dit niet alleen doen. Samen met onze collega's, vrijwilligers en cliënten zullen we de kracht van gemeenschap en saamhorigheid ervaren.

Laten we samen de grenzen verleggen, elkaar aanmoedigen en inspireren, en laten zien dat door samen te werken we bergen kunnen verzetten. Samen zijn we sterker en samen gaan we verder. Op naar een onvergetelijke Social Run 2024!

15
19/07/2024
19:45

Anonymous

View all

Stichting Socialrun is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bespreekbaar maken van psychische problemen en het verminderen van het stigma dat hier vaak mee gepaard gaat. Dit doen we o.a. door middel van het organiseren van de jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 20 t/m 22 september 2024.