Team Motorteam

Wij doen mee aan Socialrun 2023!

Wij doen mee aan Socialrun 2023!

Wij zijn het motorteam van deze socialrun! Inmiddels rijden wij al 11 jaar mee en toeteren ons suf. We zijn er voor de emotionele support wanneer de blaren teveel zijn, de kilometers te lang lijken en de nachten te donker. Hiernaast zijn wij er voor de praktische ondersteuning van de organisatie en de teams. Dit doen wij samen met het Safety and Supportteam (SST) en we zijn bij calamiteiten snel ter plaatse. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar tijdens de socialrun en rijden dus ook ’s nachts rond op de route.

We vinden het belangrijk om de lopers en fietser te ondersteunen en voor hun aanwezig te zijn op de leuke en de lastige momenten. Hiermee proberen we bij te dragen aan een zo veilig mogelijke socialrun waarin we gezamenlijk over de streep komen. Want meedoen is tenslotte winnen!

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Je kunt ook onze kilometers sponseren! Kijk hiervoor op: www.socialrun2023.nl/teams/motorteam Alles wat je doneert komt geheel ten goede aan de socialrun. 

 

50
03/06/2023
10:41

Brian

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.