Team Lister

Trek je stoute schoenen aan

( Chosen by team captain: 🗺 Ondersteuner )

En steun ons Socialrun team 2023!

555 km (je leest het goed :-)

Ook dit jaar loopt team Lister weer warm voor de Socialrun, een estafetteloop van 555 km door het zuiden van Nederland. Tussen vrijdag 15 en zondag 17 september 2023 zetten we ons met een enthousiast team in voor een goed doel: een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Loop jij hier ook warm voor? Steun ons dan met een donatie.

Aandacht voor psychische kwetsbaarheid

Lister doet mee om aandacht te vragen voor een inclusieve maatschappij en destigmatisering van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid stimuleert. Samen steunen we dit belangrijke werk van de Socialrun. Wij kijken uit naar een uniek avontuur. Een weekend vol verhalen van bijzondere mensen. Waarin we af en toe vreselijk afzien, maar het samen redden en de finish halen. En daar draagt iedereen aan bij, niemand uitgezonderd.

Doe mee en help met een donatie

Jij kunt ons helpen door te doneren via onze Socialrun-teampagina. Met de opbrengst financiert Stichting Socialrun allerlei projecten die een positieve bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving. Daar komen wij graag voor in beweging.

10
23/09/2023
13:03

Anonymous

View all

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, komend jaar van 15 t/m 17 september 2023.